IMG_4202З ініціативи керівництва кінноспортивного клубу «Тамерлан» при підтримці управління молоді та спорту Хмельницької ОДА і регіонального відділення Національного олімпійського комітету України проведено чемпіонат Хмельницької області з подолання перешкод.

Змагання відбулися у відкритому манежі на сучасній, нещодавно введеній в експлуатацію, базі КСК «Тамерлан» по вулиці Нижньобереговій 2/4, де на площі в 1,5 га розмістилась конюшня, критий манеж, готель та харчоблок.

В чемпіонаті взяли участь 20 вершників віком від 11 до 17 років, які під звуки козацького маршу виїхали на територію клубу і вишикувались перед вболівальниками та почесними гостями.

На урочистому відкритті їх привітали в.о. начальника обласного управління молоді та спорту Сергій Заяц, перший заступник обласного відділення НОК Віктор Флентін, директор  КСК «Тамерлан» Ольга Гарапенчук. Вказані організатори спортивно-видовищного дійства підкреслили необхідність популяризації кінного спорту серед дітей та молоді, широкого залучення місцевих школярів і юнацтва до занять фізичною культурою та спортом, підвищення майстерності, цілеспрямованого пошуку талантів та їх підготовку до всеукраїнських турнірів. Цьому сприяє наявність належних умов для вдосконалення як в літню, так і в зимову пору, а також відпочинку у цьому спортклубі.

А далі учасники змагань підкорювали трасу з 12 перешкод трьома маршрутами.

Судді підвели підсумки і оголосили переможців:

  • Марію Супрунову на Генрі – за маршрутом з перешкодами висотою 90 см;
  • Влада Ремішевського на Маленькому Принці (висота перешкод 100 см);
  • Влада Ремішевського на  Принці та Поліну Гарапанчук на Символі (висота перешкод 110 см).

7 учасників заходу виконали нормативи ІІ та ІІІ спортивних розрядів.

Призери змагань отримали грамоти, медалі та подарунки, а всі учасники – нагородну олімпійську атрибутику.

image2(3) image1 image1(3) image1(2) IMG_4225 IMG_4202

Від admin