IMG_4332Напередодні Дня Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні Хмельницькі обласні відділення НОК України та МАФіС шостий рік поспіль провели обласний турнір з волейболу серед дітей війни.

В спортзалі Хмельницького політехнічного коледжу взяли участь чоловічі команди, сформовані гравцями 1945 року народження та старші.

Привітали бадьорих сивочолих ветеранів спорту очільники вищевказаних осередків, управління молоді та спорту ОДА.

У фінальному матчі зійшлися команди з м. Хмельницького та збірної Ярмолинецького району. На майданчику точилася безкомпромісна боротьба в ході якої рахунок послідовно змінювався на користь однієї чи другої з команд. Та все ж більшу жагу до перемоги і кращі морально-вольові якості продемонстрували волейболісти з обласного центру.

Серед ярмолинчан виділявся найдосвідченіший 78 – річний Петро Стародуб з с.Шарівка, який перебуває у хорошому фізичному стані, є прикладом для наслідування молодому поколінню.

Переможених не було, адже між гравцями десятки років налагоджені сталі дружні відносини, які вони підтримують і під час змагань ветеранів з інших видів спорту (плавання, шахів, легкої атлетики), що набрали популярності в області.

Команди-призерки були відзначені організаторами кубками, дипломами, м’ячами, всі гравці турніру отримали грамоти, дипломи, нагородну олімпійську атрибутику.   IMG_4346 IMG_4343 IMG_4340 IMG_4332 IMG_4326

Від admin