SAMSUNG CAMERA PICTURESЧемпіонат України з бігу та спортивної ходьби серед ветеранів проведено на трасі, прокладеній асфальтованими алеями Експоцентру України, в Києві. Збірна команда Хмельниччини зайняла третє місце, пропустивши вперед лише легкоатлетів зі столиці та Київської області.

         Переможцями та призерами у своїх вікових групах стали: нетішинка Світлана Ільченко (біг 10 км, жінки 35-39р. – 1 місце), ярмолинчанин Володимир Бохонський (біг 10 км, 75-79 р. – 1 місце), красилівчанин Микола Оніщук (спортивна ходьба 10 км, 65-69 р. – 1 місце), хмельничани Микола Стойко (біг 10 км, 50-54 р. – 1 місце) та Юрій Адамков (біг 10 км, 55-59 р.-3 місце).

В абсолютному заліку за міжнародним рейтингом, який враховує результат і вік спортсмена, бронзові нагороди отримали бігуни Микола Стойко та Світлана Ільченко.

А в Кончі-Заспі під час чемпіонату України з легкоатлетичних метань серед ветеранів чемпіонське звання в абсолютному заліку серед метальників спису виборов 57-річний Микола Дубчак з с. Гуменці Кам’янець-Подільського району.

Від admin