IMG_0400В V Спартакіаді ветеранів спорту сусідніх міст і селищ, присвяченій Олімпійському дню та Дню Конституції України, взяли участь 5 команд з м. Полонне, м. Шепетівка, смт. Понінка (Хмельницька область) та смт. Петршотравенська (Житомирська область).

Організаторами спортивного свята виступили районний та обласний осередки ветеранів фізичної культури і спорту, обласне відділення НОК України у Хмельницькій області, громадська організація «Інститут солідарності громад».

Змагання серед спортсменів віком понад 35 років відбулися в 5 видах спорту на базі Полонського професійного аграрного ліцею.

Під час урочистого відкриття заходу, яке розпочалося підняттям Державного прапора України, врученням короваїв від господарів капітанам команд та музичних вітань фольклорного гурту «Красоля» місцевого будинку культури, керівники спортивних організацій області та району висловили щиру вдячність ветеранам за довголіття в спорті, пропаганду здорового способу життя, олімпійського руху, розвиток дружніх відносин між громадами сусідніх населених пунктів .

А далі на майданчиках розгорнулися цікаві спортивні баталії. Захоплюючий напружений фінальний поєдинок з волейболу між ветеранами Понінки та Першотравенська закінчився з рахунком 2:1 на користь понінківчан, які також стали кращими у змаганнях з міні-футболу. Полончани виграли турніри з настільного тенісу, шахів та снайперів з баскетболу.

В загальнокомандному заліку першою в Спартартакіаді стала збірна Полонного, на другому місці – команда з смт. Понінка, треті – першотравенські ветерани.

Команді – чемпіонці дістався кубок, переможці та призери в кожному виді отримали грамоти, грошові винагороди, а всі учасники – сувенірну атрибутику з символікою Олімпійського дня та заряд бадьорості на майбутнє.

Крім того, були відзначені кращі гравці в окремих дисциплінах. Це баскетболіст Валентин Заєць, шахіст Олег Ліпінський, тенісист Олег Шуляк з Полонного, футболіст Ігор Маньковський з Понінки.

IMG_0400 IMG_0377 IMG_0333 IMG_0512А IMG_0462 IMG_0440 IMG_0408

Від admin