IMG_5281У традиційному «Диво-фестивалі усвідомленого батьківства» в Хмельницькому, організаторами якого виступили центр розвитку «Простір», управління молоді та спорту міської ради, відділення НОК України в області, найбільш захоплюючими та емоційними виявилися пробіг батьків та перегони повзунів.

Спочатку в ранковій програмі фестивалю батьки подолали алеями та стежками парку імені Михайла Чекмана 3 кілометри. А ввечері в сквері імені Тараса Шевченка під час основних заходів спортивно-розважального свята з дітьми відбулися конкурс «жваві повзуни» за участю 25 малюків від 6 до 11 місяців. Юним фізкультурникам необхідно було проповзти дистанцію 4 метри по доріжках килиму. Головними арбітрами виступили майстри спорту міжнародного класу: дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор з бобслею Олександр Бортюк та борець вільного стилю Аркадій Дубілевич.

Переможці і призери змагань серед хлопчиків та дівчаток отримали свої перші спортивні нагороди-медалі.

Організатори та партнери фестивалю вручили всім його учасникам подарунки, засоби гігієни, фармацевтичну продукцію, свідоцтва і сувеніри з олімпійською символікою.

Потім відбулися символічна естафета олімпійського вогню, до якої долучилися десятки сімей мешканців та гостей міста, і фотографування з державним прапором України та прапором НОК України в знак підтримки членів національної збірної, куди увійшли і 5 хмельничан, що гідно представляють нашу державу на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

IMG_5278 IMG_5285 IMG_5281

Від admin