За підтримки відділення НОК України в Хмельницькій області на території «Гала – готелю» у Кам’янці – Подільському, з метою пропаганди та популяризації здорового способу життя серед різних верств населення, відбулося спортивно-видовищне свято «Зимові забави», присвячені першим Зимовим Олімпійським іграм, що проходили з 24 по 05 лютого 1924 року в Шамоні (Франція).

До програми заходу, який розпочався з розминки на льодовій ковзанці, увійшли естафети, сімейні розваги, змагання з дартсу, стрільби з пневматичної гвинтівки, боулінгу, майстер – клас з катання на ковзанах.

У хокейному турнірі на кубок міського голови, в якому взяли участь 4 команди, перемогу святкувала збірна викладачів Кам’янець-Подільського національного університету «Професор». Найактивніші отримали призи, сувеніри та солодощі. Присутніх (всього понад 350 осіб різного віку) пригощали гарячим чаєм і козацьким кулішем з вогнища.

На свято завітали чоловічі команди України та Азербайджану з важкої атлетики, котрі перебувають на НТЗ в спорткомплексі «Епіцентр».

Завершились зимові забави дискотекою на льоду.

Від admin