6 м. 63 см. – такий тепер рекорд Хмельницької області в стрибках у довжину серед жінок у приміщенні, який встановила майстер спорту міжнародного класу Марина Бех.

Подія відбулася 11 лютого в манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності під час проведення Кубка України з легкої атлетики в приміщенні. Своє ж попереднє найкраще досягнення вихованка Вадима Крушинського покращила  на 12 см.

Це – четвертий результат зимового сезону в Європі, який перевищує норматив (6 м. 50 см.) на континентальний чемпіонат.

Найближча суперниця Марини – титулована Ольга Саладуха з Донеччини, що спеціалізується в потрійному стрибку, відстала від хмельничанки більш ніж на півметра (6 м. 12 см.).

Ще дві перемоги на рахунку наших землячок, котрі нині виступають за збірні команди інших регіонів.

Так, майстер спорту міжнародного класу Олена Сідорська з Полонного (перший тренер Володимир Ліщук), що представляє Донеччину, подолала 1500 м. за 4 хв. 15, 3 сек. і також перевершила норматив на чемпіонат Європи у приміщенні.

А прогресуюча кандидат у майстри спорту Наталія Ручківська зі Старокостантинова (перший наставник Володимир Гоняк), що навчається і тренується в Києві, виграла фінальний забіг на 60 м. з бар’єрами  (8,6 сек.) серед жінок.

Наразі Марина Бех перебуває в хорошій формі підходить до головного зимового старту – чемпіонату Європи, який 3-5 березня прийматиме Белград (Сербія) і вирішує можливість виступу за кордоном на міжнародних змаганнях з сильними суперницями.

Від admin