У швейцарському Айроло відбулися три етапи Кубка Європи з фрістайлу (лижна акробатика), в якому взяли участь також спортсмени з Азії і Америки.

Серед жінок досвідчена хмельничанка Ольга Полюк гідно конкурувала з молодшими перспективними суперницями, стабільно на хорошому рівні виконавши заплановані комбінації.

В перший день зі стрибком на 73,39 балів вона зайняла третє місце, пропустивши вперед казашку та американку. Наступного ранку за сумою двох комбінацій (151,60 очок) стала срібною призеркою. Два стрибки у третій день знову виявились для Ольги срібними. Судді виставили їй 155,33 балів проти 157,05 Жанботи Алдабергенової з Казахстану, яка перебуває в чудовій формі наприкінці сезону і тріумфувала на всіх трьох етапах.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав спортсменку, тренерський склад команди та Федерацію лижного спорту України з чудовим досягненням, побажавши не зупинятися на досягнутому та впевнено крокувати до нових звершень на шляху до олімпійського Пхьончхану-2018.

Від admin