З метою популяризації та розвитку легкої атлетики , розширення світогляду , стимулювання пізнавальної і соціальної активності громадян, підняття престижу подільського спорту, залучення населення міста до занять фізичною культурою і спортом, проведено вікторину «Легка атлетика і хмельничани».

В період з 30 березня до 25 квітня організатор (відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області) отримав 63 анкети з відповідями на вікторину від 63 учасників, що представляли обласний центр, Городоцький, Славутський, Полонський, Шепетівський, Деражнянський і Теофіпольський райони.

Компетентне журі, враховуючи кількість і повноту наданих правильних відповідей на 30 запитань вікторини ,кращими ерудитами визнало:

  1. Новікова Анатолія (м. Хмельницький, 61 рік)-27,98 балів,
  2. Гринника Юрія (м. Хмельницький, 56 років)- 27,32 балів,
  3. Щербату Дар’ю (м. Хмельницький, ЗОШ №22, 15 років)-21,86 балів,  які будуть  нагороджені дипломами і медалями відповідних ступенів та цінними подарунками.

Крім того, пам’ятні дипломи та заохочуючи призи отримають сама юна (Халабузар Катерина, , м. Хмельницький, 11 років, учениця 5-Б класу ЗОШ №21, 16,58 балів) і найдосвідченіший (Павлюк Микола, м. Полонне, 70 років, 18,16 балів) учасники вікторини.

Про час і дату урочистої церемонії лауреатів вікторини буде повідомлено додатково .

Від admin