В рамках відзначення «Олімпійського дня» у смт. Вовковинці відбулося фізкультурно-спортивне свято «Краще спортивне село Деражнянщини – 2017»за участю  сільських та селищних рад району.  


Боротися за титул найкращих  з’їхалося 9 спортивних команд, серед яких с.Яблунівка, с.Згарок, с.Зяньківці, с.Копачівка, с.Маниківці, с.Новосілка, с.Радівці, смт.Лозове та господарі смт.Вовковинці.
Урочисто відкрив захід  Вовковинецький селищний голова Олександр Хмелівський .
На святі також були присутні і представники органів державної влади. З вітальними словами виступив перший заступник голови Деражнянської районної державної адміністрації Юрій Загорулько. Він подякував молоді та дорослим жителям району, які ведуть здоровий спосіб життя, показуючи власним прикладом дітям та учнівській молоді вміння активно відпочивати та загартовувати не тільки тіло, але й характер.
Збірні команди сільський та селищних рад випробовували свої сили в таких видах спорту як міні-футбол, волейбол, шахи, шашки, настільний теніс, гирьовий спорт, армреслінг та перетягування канату. 

В загальнокомандному заліку до числа призерів потрапили:
1 місце – с. Копачівка (363 очки).
2 місце – с. Яблунівка (345 очок).
3 місце – смт. Вовковинці (344 очки).
Організаторами фізкультурно-спортивного заходу були сектор молоді та спорту Деражнянської районної державної адміністрації та районна громадська організація ВФСТ «Колос» АПК України, які по завершенні турніру вручили переможцям в особистому, командному та загальнокомандному заліку грамоти, медалі та кубки. Представник відділення НОК в Хмельницькій області Олександр Мазур  вручив керівникам місцевої школи та селищної ради спортивні літературу та інвентар.

Від admin