В VІ Спартакіаді ветеранів спорту сусідніх міст і селищ  взяли участь 4 команди з м. Полонне, м. Шепетівка, смт. Понінка (Хмельницька область) та смт. Петршотравенська (Житомирська область).

Організаторами спортивного свята виступили районний та обласний осередки ветеранів фізичної культури і спорту, відділення НОК України в Хмельницькій області, депутат Хмельницької .обласної ради Руслан Скринський.

Змагання серед спортсменів віком понад 35 років відбулися з 5 видів спорту на базі Полонського професійного аграрного ліцею.

Під час урочистого відкриття заходу, яке розпочалося підняттям Державного прапора України,  та музичних номерів солістки місцевого будинку творчості школярів Анастасії Герасимчук, керівники спортивних організацій області та району висловили щиру вдячність ветеранам за довголіття в спорті, пропаганду здорового способу життя, олімпійського руху, розвиток дружніх відносин між громадами сусідніх населених пунктів .Персональні вітання і подарунки отримали учасники змагань: Вільгельм Багінський з нагоди 70-річчя та Микола Павлюк – один з переможців вікторини  Легка атлетика і хмельничани,проведеної обласним відділенням НОК .Заслужені нагороди цим полончанам вручила почесна гостя з Хмельницького Ганна Криніна, майстер спорту, багаторазова переможниця всеукраїнських та всесоюзних змагань з легкої атлетики, рекордсменка України серед ветеранів в бігу на середні дистанції, факелоносець естафети олімпійського вогню 1980 року.

А далі на майданчиках розгорнулися цікаві спортивні баталії. Захоплюючий напружений фінальний поєдинок з волейболу між ветеранами Понінки та Полонного закінчився з рахунком 2:1 на користь понінківчан . Полончани виграли турніри з міні-футболу, настільного тенісу  та снайперів  баскетболу. В шахових протистояннях перемогу святкували шепетівчани.

В загальнокомандному заліку першою в Спартартакіаді стала збірна Полонного, на другому місці – команда з смт. Понінка, треті – першотравенські ветерани.

Команди відзначені грамотами, переможці та призери в кожному виді отримали дипломи, грошові винагороди, а всі учасники – сувенірну атрибутику з олімпійською символікою  та заряд бадьорості на майбутнє.

Від admin