В Хмельницькій загальноосвітній школі № 21 відбулися спортивно-виховні заходи в рамках проекту #OlympicLab, що реалізується Національним олімпійським комітетом України з метою залучення дітей до здорового способу життя через заняття активною руховою діяльністю і пізнання олімпійських цінностей.

У модулі «ментальне тренування» цього проекту взяли участь члени відділення НОК України в області: олімпієць 1996 року, чемпіон світу з веслування на байдарках Олексій Слівінський та переможець Європейських ігор майстрів (ветеранів) з легкої атлетики Віктор Флентін.

Дійство розпочалося в актовій залі інтелектуально-пізнавальним заходом зі старшокласниками. Представники осередку розповіли про методи ментального тренування, місце психологічної підготовки, в тому числі ролі батьків і тренерів в досягненні спортсменами бажаних результатів, реальні драматичні та трагікомічні ситуації, які траплялися із земляками-олімпійцями та особисто з ними під час відповідальних міжнародних стартів.

А потім у спортивній залі відбулися змагання «Спортивна родина – здорова країни» за участю 3 команд, сформованих учнями 6-В класу та їх батьками (всього 30 осіб). Класний керівник Інна Гайдай провела з ними 10 конкурсів та естафет, від яких позитивні емоції та хороший настрій отримали також вболівальники.

Всі члени команд нагороджені призами і олімпійською літературою та атрибутикою.

Від admin