Відadmin

Вер 6, 2017

В  Затоці  Одеської області в рамках фестивалю Z-Games проведено Кубок України з пляжного волейболу.06

 Завдяки участі пар з Молдови ці змагання стали міжнародними, щоправда гості себе особливо нічим не проявили. Що стосується головних фаворитів, то тут усе завершилося більш-менш закономірно. У чоловіків першу сходинку п’єдесталу підкорили Сергій Попов і Олексій Денін, гравці команди’ Новатор’ з  Хмельницького. Турнірний шлях вони пройшли без поразок, хоча складнощі виникли у матчі за вихід у півфінал, коли тільки у вирішальній третій партії вдалося переграти пару Ковальов/Денисенко – 2:1 (20:22, 21:16, 15:4). У фінальному протистоянні запалу на боротьбу з хмельничанами у досвідченних Костянтина Медяника та Едуарда Резника  вистачило тільки на першу партію – 21:23. У наступній Денін з Поповим легко перемогли суперників – 21:8 і другий рік поспіль виграли національний Кубок. У змаганнях серед жінок також була пара з Хмельницького – Зореслава Пивовар-Оксана Рябова. Та нашим дівчатам не вдалося позмагатися за високі позиції. Вони посіли 17 місце.

Кубок України став останнім турніром, який пішов у залік командам для участі у фіналі чемпіонату України,який з 31-го серпня по 3 вересня приймав Київ і участь у ньому взяли шістнадцять кращих жіночих пар та двадцять чотири чоловічих. Призовий фонд фіналу склав  150 тисяч гривень.

На кортах столичного Х-Парку хмельничанам-головним фаворитам чемпіонату, гідний опір вчинив все той же рівненсько-запорізький  дует Ковальов-Денисенко. Перемогою  над ними 2:1(22:24, 21:16, 15:12)наша пара повернула собі чемпіонство ,здобуте вперше в чемпіонаті 2014 року.

Від admin