20 листопада 2017 року Хмельницький обласний центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» провів  спортивно – масовий захід серед дітей та підлітків Орининської  загальноосвітньої школи – інтернату до Дня Гідності та Свободи в Україні.

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей; розвиток фізичних якостей.

З привітальним словом виступив член Виконкому відділення НОК України в Хмельницькій області  – Олександр Якушев. Хвилиною мовчання вшанували патріотизм і мужність громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

В  спортивно – масовий захід входили змагання: «Веселі старти»  та дартс, прийняли участь  118 дітей. У програму змагань «Веселі старти» входили естафети «Баскетболіст», «Хокеїст», «Перенеси кавуни», «Переправа», «Мішок святого Миколая», «Перетягування канату» та спортивна вікторина.

 У змаганнях з дартсу: серед дівчат  перше місце – Тринадцятко Тетяна,  друге місце – Нежга Анастасія, третє місце – Фабрінова Світлана;  серед юнаків: перше місце –Радько Костянтин,  друге місце – Ільїн Геннадій, третє місце – Мудрей Юліан.

Змагання були дуже емоційними, всі учасники отримали задоволення. Діти проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно – оздоровчих заходах.

Учасники заходу нагороджені медалями, грамотами, вимпелами, брелками, призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх” та призами відділення НОК України в Хмельницькій області.

Від admin