У традиційному відкритому  обласному турнірі з плавання в категорії «Мастерс», присвяченому пам’яті фундатора цього виду спорту в місті Хмельницькому Анатолію Агошкову, цьогоріч виявили бажання взяти участь і 4 члени регіонального відділення Національного олімпійського комітету України.

Вони разом з 60 спортсменами-ветеранами віком від 30 років і старших, що регулярно займаються фізичною культурою і ведуть здоровий спосіб життя, долали на водних доріжках спринтерську 50-метрову дистанцію будь-яким з 4-х класичних видів плавання на вибір. А відомі в минулому плавці змагалися також в  плаванні на 1500-метрів вільним стилем та у  естафетах ( вільним стилем і комбінованій).

Змагання відбувалися в дружній атмосфері на високому емоційному рівні. Незважаючи на роки, учасники демонстрували жагу до перемоги.

Найбільше підтримки, схвальних відгуків та оплесків від глядачів і спортсменів отримали досвідчені Людмила Моторигіна (78 років) та Володимир Балабанюк (79 років).Хорошу готовність до відповідальних стартів показвав офіцер-прикордонник, майстер спорту Віктор Шинкарук- кандидат на участь в« Іграх нескорених» ,які у 2018 році відбудуться в Австралії .

Всі призери турніру були відзначені дипломами та медалями відповідних ступенів від обласного відділення НОК України, а переможці-призами від ветеранських організацій. Нагородження провели внуки Анатолія Агошкова-Денис та Євген Венгери.

Від admin