На честь старту ХХІІІ зимових Олімпійських ігор за сприяння відділення НОК України в Хмельницькій області на ковзанці «Льодовий період» хокеїсти місцевих дитячої команди та учасники відкритого чемпіонату області з хокею серед дорослих з почуттям патріотизму та гордості за вітчизняних спортсменів підняттям прапора Національного олімпійського комітету України та Державного прапора України засвідчили підтримку посланцям нашої країни на цей престижний спортивний форум.

Під час урочистостей до хокеїстів звернувся голова відділення НОК України в області Юрій Краснюк, який окреслив досягнення Українців на попередніх зимових Іграх, участь у них 4 земляків (бобслеїстів, лижниці, фристайлістки), зростання інтересу до окремих зимових видів спорту в регіоні та хокею зокрема. У нинішньому складі збірної хмельничани палко вболіватимуть за кожного з 33 співвітчизників, а особливо за фристайлістку Ольгу Полюк, яка народилася і сформувалася як спортсменка високого рівня у місцевому Обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді.

За вагомий особистий внесок та популяризацію хокею з шайбою п’ять фахівців цього улюбленого виду спорту в місті відзначені подяками обласного відділення НОК, а юні хокеїсти отримали сувенірну олімпійську продукцію.

А ще глядачі мали змогу спостерігати за цікавим матчем, у якому команда «Подоляни» з Тернопільщини за булітами перемогла місцевий «Легіон» (основний час завершився з рахунком 5:5).

Наприкінці дійства всі присутні одностайно побажали вдалого виступу кожному українському олімпійцю на засніжених трасах та льодових аренах Республіки Корея.

Від admin