У хмельницькому за ініціативи членів клубу «Моржі Поділля» проведено спортивно-оздоровчий захід на підтримку національної олімпійської збірної  України, що відстоює в Пхьончхані престиж нашої держави.

Днями до приміщення клубу на березі річки Південний Буг, де щоранку збираються місцеві «моржі» – біля 40 чоловіків та жінок, переважно віком від 50 років і старші, завітали представники відділення НОК України в області.

Активні люди, для яких заняття спортом та загартування стали способом життя, вирішили передати тепло своїх сердець і щирі слова підтримки усій делегації України, що зараз перебуває на престижному світовому форумі – ХХІІІ зимових Олімпійських іграх.

З цією метою після дружнього спілкування і розминки на тренажерах та під час гри в настільний теніс сивочолі ветерани спорту, деякі з яких мають досвід виступів на всеукраїнських змаганнях з зимового плавання, провели символічну естафету олімпійського вогню, послідовно передаючи один одному з рук в руки запалений смолоскип після занурення в крижану ополонку.

Учасники дійства отримали черговий заряд бадьорості, зробили чимало фотознімків напам’ять з символами держави і НОК України, талісманами національної збірної – олімпійськими лелеками і сувенірною продукцією від представників обласного відділення НОК України.

Від admin