Цими днями до виходу в світ готується пам’ятний номер журналу «Олімпійська арена» №2 (2018), присвячений підсумкам зимових Олімпійських ігор у Пхьончхані. За традицією у номері буде збільшено обсяг сторінок з великою кількістю фотографій та повною інформацією про Олімпійські ігри-2018. В олімпійському номері друкуватимуться інтерв’ю з чемпіоном та учасниками Олімпіади, тренерами та спеціалістами. Також буде надана повна статистика та підсумки Ігор,  таблиці, які протягом багатьох років знадобляться у роботі спеціалістам спорту.

Нині редакція збирає заявки для замовлення журналу. З попереднього досвіду відомо, що олімпійський номер користується підвищеним попитом.

Якщо Ви бажаєте  замовити  пам’ятний номер журналу, просимо заздалегідь повідомити про це редакцію. Вартість одного примірника з урахуванням вартості пересилання складає 60,00 грн.

Також ви можете оформити редакційну передплату на журнал «Олімпійська арена» з будь-якого місяця 2018 року. Заявки для надання рахунків просимо надсилати до  05 березня 2018 року на e-mail: olimpiyska_arena@noc-ukr.org, або зателефонувати на номер (044) 463-79-94.

Від admin