У фізкультурно-оздоровчому комплексі  «Новатор» відбувся повторний матч чвертьфіналу чемпіонату України чоловічої волейбольної суперліги. Перший поєдинок між «Новатором» та «Юракадемією» у Харкові завершився на користь хмельничан з рахунком 3:0.

Харків’яни, яким втрачати було нічого, дали справжній бій господарям, які у запеклому протистоянні все ж вирвали перемогу як в матчі 3:1 (25:14, 25:17, 17:25,26:24), так і в серії до двох перемог, і тепер зустрінуться за право зіграти у серії за чемпіонський титул з Львівською командою «Барком-Кажани». Перші два півфінальні матчі відбудуться у Львові 4 та 5 квітня, а потім суперники переберуться до Хмельницького та зіграють 11 квітня, а при потребі , і 12 квітня, до трьох перемог у серії. В іншому півфіналі силами поміряються волейболісти «Локомотива» з Харкова та вінницька команда «Серце Поділля».

У наставника «Новатора» Романа Ковальчука можуть виникнути кадрові проблеми, адже в першому сеті другою матчу з «Юракадемією»  серйозної травми зазнав лідер Хмельницької команди Андрій Тупчій.

 

Від admin