До Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за підтримки відділення НОК України в Хмельницькій області проведено турнір з настільного тенісу.

9 травня члени СК ’’Моржі Поділля’’- активні містяни віком понад 50 років, для яких заняття спортом та загартування стали способом повсякденного життя,  визначали кращих гравців свого клубу в змаганнях з  настільного тенісу.

Бадьорих сивочолих спортсменів від організаторів заходу (олімпійської родини і ветеранів обласного відділення МАФІС) привітав перший заступник відділення Національного олімпійського комітету України у Хмельницькій області Віктор Флентін.

В ході безкомпромісної боротьби найкращі морально-вольові якості продемонстрували переможці та призери турніру, до числа яких пробилися в особистому заліку:1.Петро Гнідюк, 2.Олександр Дорофеєв ,3.Сергій Шенькарук серед чоловіків та 1. Жанна Загородня , 2.Олена Поліщук, 3.Оксана Чернюк  серед жінок.                     .

Найкращими гравцями в парному розряді визнано Петра Гнідюка і Жанну Загородню, за якими розмістилися команди в складі Сергій Шенькарук/Олексій Єрмілов та Віктор Чумак/Олександр Дорофеєв.

Переможці були відзначені організаторами статуетками,призери-медалями і грамотами, всі 24 гравці турніру отримали сувенірну олімпійську атрибутику.

Від admin