В рамках відзначення «Олімпійського дня» у смт. Вовковинці відбулося фізкультурно-спортивне свято «Краще спортивне село Деражнянщини – 2018»за участю сільських та селищних рад району.

Боротися за титул найкращих з’їхалося 9 спортивних команд, серед яких с.Яблунівка, с.Згарок, с.Зяньківці, с.Копачівка, с.Садове, с.Коричинці, с.Радівці, с.Загінці та господарі смт.Вовковинці (всього біля 300 учасників).

Урочисто відкрив захід голова Вовковинецької громади Юрій Загорулько.

На святі також були присутні й представники органів державної влади. З вітальними словами виступив  заступник голови Деражнянської районної державної адміністрації 0лег Пилипчук, котрий подякував молоді  району за вміння активно відпочивати та загартовувати не тільки тіло, але й характер. Голова районної ради Віталій Сідлецький зауважив, що сьогодні вести здоровий спосіб життя –це престижно, а нині випала нагода показати гарний приклад підростаючому поколінню.

Збірні команди сільський та селищних рад випробовували свої сили в таких видах спорту як міні-футбол, волейбол, шахи, шашки, настільний теніс,стрільба з пневматичної гвинтівки, гирьовий спорт, армреслінг та перетягування канату.

В загальнокомандному заліку до числа призерів потрапили:

1 місце –  смт. Вовковинці  (410 очок).

2 місце – с. Зяньківці (385 очок).

3 місце – с.Загінці  (377 очок).

  Організаторами фізкультурно-спортивного заходу виступили: сектор молоді та спорту Деражнянської районної державної адміністрації , районна громадська організація ВФСТ «Колос» АПК України та фонд” Розвиток рідного Поділля”, які по завершенню турніру вручили переможцям в особистому, командному та загальнокомандному заліку грамоти, медалі та кубки.

Представник відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області,головний суддя змагань Олександр Мазур вручив активним учасникам шкільної молоді олімпійську нагородну атрибутику.

Від admin