27 червня Хмельницький міський голова Сергій Симчишин  нагородив краших спортсменів міста за їх високі здобутки на міжнародних аренах в поточному місяці.

Подяки та подарунки отримали Тетяна Щавінська, яка виборола перше місце на чемпіонаті світу з пауерліфтингу (класичний жим лежачи) серед жінок та Альона Вересняк- переможниця чемпіонату Європи з кіокушинкай карате. Подякували за талановитих вихованок і їхнім тренерам – Вікторю Цісару та Івану Шимкову, адже кожна перемога – це спільна заслуга і спортсмена, і того, хто його готує. У своїй промові очільник міста, зокрема, окреслив перспективи розвитку спортивної інфраструктури в Хмельницькому ,особливу увагу приділивши побудові багатофункціонального Палацу спорту на 2500 глядацьких місць,який вже у 2020 році планується ввести в дію на розі вулиць Прибузької та Трудової.

Присутній на урочистостях голова відділення НОК України в Хмельницькій області Юрій Краснюк з вручив Сергію Симчишину Подяку Національного олімпійського комітету України за особистий вагомий внесок у розвиток олімпійського руху.

Від admin