Організаторами спортивного свята виступили Полонська міська рада об’єднаної територіальної громади , Полонський районний осередок ветеранів фізичної культури і спорту, ГО ’’ Інститут солідарності громад Романа Мацоли’’,яких  підтримали обласна асоціація ветеранів спорту і  відділення НОК України в Хмельницькій області. 

Змагання серед спортсменів віком понад 35 років відбулися з 4 видів спорту на базі Полонського агропромислового центру професійної освіти. 

Урочисте відкриття заходу розпочалося святковою ходою ветеранів спорту, підняттям Державного прапора України й музичним дарунком соліста колективу художньої самодіяльності місцевого будинку культури Валерія Стремедловського. Полонський міський голова Франц Скримський, керівники спортивних організацій  району,представники депутатського корпусу висловили щиру вдячність ветеранам за довголіття в спорті, пропаганду здорового способу життя, олімпійського руху, розвиток дружніх відносин між громадами сусідніх населених пунктів.

Персональне вітання і подяку відділення Національного олімпійського комітету України  в області за активну участь у ветеранському спортивному русі та з нагоди 65-річчя отримав полончанин Іван Нагнибіда, факелоносець естафети олімпійського вогню 1980 року 

А далі на майданчиках розгорнулися цікаві спортивні баталії у кожному виді програмиї.

В загальнокомандному заліку першою в Спартакіаді стала збірна Понінки,яка була кращою у волейболі, на другому місці – команда з Полонного,що перемогла у баскетболі , треті –шепетівські ветерани, які вибороли першість у настільному тенісі і шахах. У футбольному товариському матчі поза програмою Спартакіади свою майстерність продемонстрували місцеві любителі цієї популярної гри.  

Команди відзначені грамотами і статуетками, переможці та призери в кожному виді отримали грамоти та медалі,  а всі учасники – заряд бадьорості на майбутнє.

Від admin