3 липня в актовій залі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулося дві події, які були об’єднанні в один захід. Це урочисте вручення дипломів бакалавра випускникам факультету фізичної культури та прес-конференція з тріумфаторами Олімпійських ігор з важкої атлетики:  Наталією Скакун(чемпіонка 2004 року), Юрієм Зайцевим(чемпіон 1976 року), Ігорем Разорьоновим(срібний призер Олімпіади-2004) та головним тренером збірної країни Юрієм Кучиновим, які прибули до Кам’янця –Подільського для проведення чемпіонату України з важкої атлетики серед студентів.

Представив почесних гостей ведучий прес-конференції Леонід Гурман,член відділення НОК України в Хмельницькій області  , завідувач кафедри легкої атлетики з методикою викладання, кандидат педагогічних наук, професор, заслужений тренер України.

 Традиційно до випускників звернувся  Іван Стасюк  , декан факультету фізичної культури, який побажав впевненості в своїх силах, витримки та наполегливості у досягненні поставленої мети та запросив усіх новоспечених бакалаврів  для подальшого навчання в магістратурі К-ПНУ,який  у жовтні відзначатиме 100-річний ювілей свого заснування, де навчалось понад 30 олімпійців. Потім з вітальним словом до випускників звернулися Наталія Скакун, Юрій Зайцев та Ігор Разорьонов.

Також до привітань долучилися президент федерації легкої атлетики Хмельницької області Олександр Прокопов та  перший заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області Віктор Флентін ,який вручив Леоніду Гурману Подяку НОК України за багаторічну активне сприяння розвитку олімпійського руху в регіоні, а також сувеніри олімпійцям. Після вітань випускники та всі присутні мали змогу поставити запитання олімпійським чемпіонам. Завершенням заходу стала церемонія вручення дипломів олімпійськими чемпіонами молодим фахівцям, які ,безперечно, надовго запам’ятають миттєвості спілкування з уславленими спортивними особистостями cучасності .

Від admin