У рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо»  обласний центр фізичного здоров’я населення ‘’Спорт для всіх’’спільно з обласним відділенням НОК України в позаміському дитячому оздоровчому таборі “ Калинівка’’ Старокостянтинівського району провели спортивно – масовий захід ’’Веселі старти’’ ,до програми якого увійшли різноманітні командні естафети та індивідуальні змагання з дартсу  за участю  близько 100 юнаків та дівчат .

 Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей у канікулярний період.

З вітальним словом виступив член виконкому відділення НОК- директор центру‘’Спорт для всіх’’  Олександр Якушев.

Призерами «Веселих стартів» стали команди: І місце –”Соколи”, ІІ місце – “Комета”, ІІІ місце – “Чемпіони”.

У змаганнях з дартсу  серед дівчат І місце  посіла Вензілінська Оксана, ІІ місце – Коваль Олександра, ІІІ місце – Сав’як Валерія; серед юнаків І місце – Загородній Олег, ІІ місце – Серяков Роман, ІІІ місце – Радзвін Тарас.              

Призери змагань  нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелками, призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх” та обласного відділення НОК України.

Від admin