У традиційному «Диво-фестивалі усвідомленого батьківства, організаторами якого виступили навчально-освітянські центри розвитку «Простір», «Щасливе материнство», відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області, найбільш захоплюючими та емоційними виявились перегони повзунів.

3 серпня ввечері на затишній території центру «Простір» у дружній родинній атмосфері було проведено основні заходи, які включали різноманітні конкурси, майстер-класи, розваги з дітлахами дошкільного віку. Розпочалося спортивно-розважальне дійство розминкою і продовжилося символічною естафетою олімпійського вогню. А далі на старт 4 – метрової дистанції були запрошені двадцять чотири 6-11 місячних малюків, які в двох вікових групах за підримки членів родини боролися за перемогу в конкурсі «жвавий повзун». Головними арбітрами виступили представники відділення НОК України в області: перший заступник голови Віктор Флентін і олімпієць  зимових Ігор 1992 та 1994 років Олександр Бортюк.

Переможці й призери змагань отримали свої перші спортивні трофеї – медалі. В показових виступах  техніку володіння зброєю періоду середньовіччя продемонстрували члени Хмельницької обласної федерації бойового гопака.

Організатори та партнери фестивалю вручили всім його учасникам подарунки, засоби гігієни, фармацевтичну продукцію, солодощі і сувеніри з олімпійською символікою.

Від admin