У Хмельницькому за підтримки  обласних відділень НОК України та Міжнародної асоціації ветеранів спорту проведено четвертийй відкритий обласний турнір з тенісу пам’яті заслуженого будівельника України Івана Беца.

В змаганнях взяли участь чоловіки двох вікових груп (до 40 років, 40років і старші) з Хмельницької та Закарпацької областей.

Турнір відбувався упродовж двох днів на 9 тенісних кортах міської ДЮСШ №3, у створенні яких безпосередню участь у 1980-х роках брав Іван Беца, перебуваючи на посаді директора будівельного управління «Спецбудмеханізація».Нині тут займається у відділенні теннісу біля 200 дітей та проводиться протягом року понад 15 турнірів, в тому числі серед дорослих та молоді.

В ході безкомпромісних поєдинків до числа призерів увійшли: у старшій віковій групі-   1. Грицькевич Іван (Волочиськ),2. Кравченко Сергій (Хмельницький) 3.Максимчук Анатолій (Хмельницький), а серед молодших – 1.Сагдієв Тімур, 2.Асонов Денис, 3.Муравель Сергій ( усі Хмельницький).

Всі вони отримали з рук керівників відділень Національного олімпійського комітету України МАФІС та родини Беца грамоти, медалі, подарунки й грошові винагороди від спонсорів, якими виступили будівельні організації міста.

Від admin