Два дні у парку імені І. Франка, проходив 2-ий Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів, присвячений Дню незалежності України. До Хмельницького з’їхалися 15 (10 чоловічих та 5 жіночих) команд з Польщі, Білорусі, Болгарії, Латвії та України. Щодо вітчизняних команд, то за перемогу змагалися волейбольні колективи з Хмельницького, Києва, Одеси, Львова, Вінниці та Чернівців.

“Дуже приємно вкотре бути присутнім на такому заході. Здається, ще зовсім недавно ми розмовляли з хмельницькими спортсменами про те, що було б добре приймати в себе змагання міжнародного рівня, а вже маємо для цього необхідну базу і вдруге проводимо турнір. Тішить, що вкладені кошти та праця мають такий результат!” – наголосив міський голова Олександр Симчишин під час урочистого відкриття заходу.

Співорганізаторами турніру виступили Хмельницька федерація волейболу та управління молоді і спорту міської ради.В ході цікавих і безкомпромісних поєдинків, яких кожна команда зіграла по чотири,судді визначили найкращих.

Результати змагань

 Жіночі волейбольні клуби:

1 місце – «Хмельничанка» (м. Хмельницький);

2 місце – «Аеропорт» (м. Київ);

3 місце – «Омега» (м. Львів).

Серед чоловічих команд

категорія 45+ :

1 місце – «Ельдорадо» (м. Чернівці);

2 місце – «Новатор» (м. Хмельницький);

3 місце – «Вінниця» (м. Вінниця).

категорія 50+ :

1 місце – «Одеса» ( м. Одеса);

2 місце – «Омега» (м. Львів);

3 місце – «Фуршет» (м. Київ)                                                                                                   

Названі команди нагороджені організаторами оригінальними кубками і дипломами, а їх гравці-грамотами та медалями відповідних ступенів. Подарунки дісталися найкращим гравцям кожної з команд-учасниць.Призи глядацьких симпатій від обласного відділення МАФІС отримали представники одеського та латвійського клубів.

Від admin