ПОЛОЖЕННЯ

про І обласний конкурс спортивної фотографії

Топ-10 (2018)

 

1.ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ 

1.1. Організатором I Обласного конкурсу спортивної фотографії (далі «Конкурс») є відділення Національного олімпійського комітету (НОК) України в Хмельницькій області (далі «Організатор»).

1.2. Конкурс проводиться з метою популяризації та розвитку олімпійського руху, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян, підняття престижу українського спорту та залучення населення області до занять спортом.

1.3. Всі світлини мають бути пройняті ідеями олімпійського руху.

1.4. До участі у конкурсі не допускаються фотографії, на яких зображені прапори, гасла, знаки, символіка тощо політичних партій, а також спиртні та тютюнові вироби.

1.5. Право взяти участь у Конкурсі мають громадяни України та іноземці незалежно від віку.

2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

2.1. Прийом фотографій на Конкурс триває  до 25 січня 2019 року.

2.2. Фотографії приймаються за електронною адресою: hmnok@ukr.net.

2.3 Сюжети світлин мають будуватися навколо наступних тем: спорт, Олімпійський рух, активне та спортивне дозвілля.

3.ПОРЯДОК УЧАСТІ В КОНКУРСІ

3.1. Своєю участю у конкурсі виконавці приймають умови цього положення та рішення Організатора.

3.2. Всі фотографії, які подаються на Конкурс, мають бути зробленими протягом 2018 року на території Хмельницької області, оригінальними і вільними від прав третьої сторони. Організатор Конкурсу не несе ніяких зобов’язань щодо будь-яких прав третьої сторони. Відділення НОК України не повертає заявки (фотографії), подані на Конкурс, виконавцям.Відділенню НОК України передаються авторські права на всі фотографії, які надійшли на Конкурс. Організатор зберігає за собою всі права на репродукцію всіх робіт, поданих на Конкурс, без обмеження терміну використання.

3.3. Всі фотографії, які надсилаються на Конкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

  • Цифровий знімок: файл у форматі JPEG, не менше ніж 2400 х 3600 пікселів.
  • Колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту.

3.4. Матеріали з позначкою “Топ-10 (2018)’’ на участь у Конкурсі необхідно надіслати на адресу відділення НОК України до 25 січня 2019 року (однією особою може бути представлено не більше 5 фотографій). Вони повинні включати:

– заповнений офіційний бланк заявки (за наведеним нижче зразком);

– фотографію/ї у цифровому вигляді;

– інформацію про фотографію/ї (на окремому аркуші): де були зроблені  (назва заходу та населеного пункту), коли були зроблені (дата) та короткий опис.

З А Я В К А (зразок)

на участь у І обласному  конкурсі спортивної фотографії Топ-10 (2018)

Прізвище, ім’я, по-батькові 
Адреса для листування 
Контактний телефон та електронна адреса 
Кількість  фотографій
Я ____П.І.Б._______, ____(дата народження)______ ,що проживаю за адресою (населений пункт)_____________, , погоджуюсь з умовами Конкурсу спортивної фотографії “Топ-10(2018)’’ і зобов’язуюсь їх виконувати.

Дата    та     підпис.

Для неповнолітніх зобов’язання заповнює та підписує їхній представник

4.ПОРЯДОК ОБРАННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

4.1. Переможці Конкурсу визначаються журі, до складу якого входять: представники відділення НОК України,  фотографи-професіонали та фотографи-любителі.

4.2. Персональний склад журі затверджується Організатором до 20 січня 2019 року.

5.НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

5.1. Результати Конкурсу Організатор розміщує на офіційному сайті відділення НОК України в Хмельницькій області (noc.km.ua.).

5.2. Організатор Конкурсу повідомляє  10 номінантам про дату та умови отримання нагород.

5.3 Найкращі фотороботи будуть опубліковані на офіційному сайті відділення НОК України  в Хмельницькій області (noc.km.ua.) та можуть бути представленими на фотовиставках відділення НОК України в Хмельницькій області.

5.4. Переможці Конкурсу нагороджуються  подарунками та пам’ятними дипломами.                                                                                                                            Ми з нетерпінням чекаємо ваших фотографій!

Від admin