За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області у місті Красилові відбувся популярний серед учнівської молоді міжобласний новорічно-різдвяний турнір з волейболу «Зима – 2019».

На цих традиційних змаганнях, що регулярно проводяться з 2012 року, 9 команд юних спортсменок з Рівненської, Вінницької та Хмельницької областей, які були укомплектовані дівчатами трьох вікових груп (2003-2005,2006-2007 та 2008 років народження і молодших), мали змогу підвищити  майстерність і закріпити дружні зв’язки між собою.

Після цікавих і безкомпромісних поєдинків  в усіх групах у підсумкових таблицях волейбольні колективи розмістились у такому порядку:

1. РДЮСШ «Авангард» (м. Калинівка).

2.Обласний ліцей – інтернат фізичної культури  і спорту (м. Костопіль).

3.ДЮСШ-1 (м. Красилів).

Усім учасникам змагань грамоти, медалі відповідних ступенів та олімпійські сувеніри і кубки капітанам команд вручив член виконкому відділення НОК України в області Валерій Лобов.

Окремими призами були відзначені провідні гравці кожної з команд у номінаціях “Кращий атакуючий”, “Кращий зв’язуючий”, “Кращий блокуючий”, ”Кращий різноплановий гравець”.

Спонсорську допомогу у вигляді солодощів надало підприємство ТМ «Мамин хліб» .

Від admin