Уряд розпорядженням від 16 січня 2019 р. № 19-р  призначив стипендії Кабінету Міністрів України видатним тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх.

Призначено 65 стипендій Уряду строком на один рік:

36 тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Іграх ХХХII Олімпіади у м. Токіо (Японія),серед них з Хмельницької області:

ШТУРБАБІНІЙ Ользі Каральтдинівні (м.Нетішин) – тренеру  Комащук Аліни, яка входить до складу елітної групи з фехтування на участь в Іграх XXXII Олімпіади у м. Токіо (Японія)  та  КРУШИНСЬКОМУ  Вадиму  Вікторовичу (м.Хмельницький) –тренеру Бех-Романчук Марини, яка входить до складу кандидатів провідної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII  Олімпіади у м. Токіо (Японія);

4 тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в XXIV зимових Олімпійських іграх у м. Пекін (Китайська Народна Республіка);

25 стипендій тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в XVI літніх Паралімпійських іграх у м. Токіо (Японія).

Реалізація розпорядження Уряду сприятиме посиленню державної підтримки видатних тренерів, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх, діяльність яких вплинула на високі спортивні результати їх вихованців, а також стимулюванню їх творчої праці.

Від admin