За підтримки відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області 24 січня на території «Гала-готелю» у Кам’янці-Подільському з метою популяризація та пропаганда здорового способу життя серед студентської та учнівської молоді,залучення всіх верст населення до занять зимовими видами спорту відбулося масове спортивно-видовищне свято – «ІІI Зимові забави», присвячені 70-річчю факультету фізичної культури  місцевого національного університету імені Івана Огієнка.

Безпосереднім ініціатором  і головним організаторами забав став член виконкому відділення НОК України в Хмельницькій області, завідувач  кафедра легкої атлетики з методикою викладання К-ПНУ  Леонід Гурман .

Спортивна складова заходу розпочалася о 12:00 лижними перегонами на дистанцію 3 км.  До програми свята, урочисте відкриття якого відбулося о 16:00 на льодовій ковзанці, увійшли естафети, сімейні розваги, змагання з  боулінгу, майстер-класи з катання на ковзанах, перегони на санчатах, хокейний турнір. О 19:00 хокейні команди-призерки були нагороджені кубками відділення НОК.  Найактивніші лижники і ковзанярі отримали призи, сувеніри з олімпійською символікою та солодощі від спонсорів . Усіх присутніх пригощали гарячим чаєм та  кашею з вогнища.

Завершились зимові забави «Дискотекою на кризі». Веселі, спортивні та бадьорі учасники дійства заряджали енергією всіх присутніх. Тож треті «Зимові забави» за участю понад 400 осіб пройшли на славу! З нетерпінням чекатимемо наступних.

Від admin