Понад дві з половиною сотні спортсменів 2002 року народження і молодших із Закарпатської, Львівської, Чернівецької, Хмельницької, Тернопільської та Івано-Франківської областей взяли участь в 51-х міжнародних юнацьких змаганнях з легкої атлетики в приміщенні «Прикарпатська зима» пам’яті першого директора обласної ДЮСШ Михайла Дебенка.

Серед тих, хто на зламі зими і весни порадував успішними виступами в спортивному манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання та спорту, були вихованці тренерів Олега та Юлії Вергуш з Кам’янця-Подільського.

Двоє з них не лише стали переможцями в кількох дисциплінах, але й  вперше досягли рівня кандидата в майстри спорту.

Це Артем Богуцький, який встановив новий рекорд турніру в стрибках у довжину-7,26м  та й в бігу на 60м здобув першість з результатом 6,7 сек серед юнаків, повторивши рекорд «Прикарпатської зими», і Олександра Чернуха, 2004 року народження, котра оновила власні досягнення в бігу на 60м (7,5сек), в стрибках у довжину (5,69м) та в потрійному стрибку (11,99м).

До числа призерок зуміли також пробитися: Єлізавета Швець (1 місце, стрибки у висоту-1,50м), Марія Антименюк (2 місце, cтрибки у висоту-1,45м; 3 місце, стрибки у довжину- 4,87м) та Ірина Шершал (2 місце, біг на 400м-1хв02,1сек).

 У підсумку Артем Богуцький та Олександра Чернуха були визнані і відзначені спеціальними призами як найкращі легкоатлети змагань серед юнаків та дівчат.

Від admin