Дев’ятий рік поспіль напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за підтримки відділення НОК України в Хмельницькій області проводиться обласний турнір з волейболу серед дітей війни.

3 травня в спортзалі Хмельницького політехнічного коледжу змагалися чоловічі волейбольні команди, сформовані з гравців 1945 року народження та старших.

Під час урочистого відкриття турніру бадьорих сивочолих спортсменів  привітали очільники спортивних організацій міста та області,господарі навчального закладу.

А далі на майданчику точилася безкомпромісна боротьба, в ході якої найкращі морально-вольові якості продемонстрували волейболісти з команди Ярмолинецького району, що дозволило їм здобути першість. Наступні призові місця  посіли збірні колективи Хмельницький-1  і Хмельницький-2. Їх щиро підтримували глядачі-студенти коледжу.

Найкращими гравцями турніру було визнано Миколу Тимофієва з Ярмолинецького району та хмельничан Миколу Ластовського  і найдосвідченішого 80-річного Володимира Балабанюка, які відзначені призами Хмельницької обласної організації ветеранів спорту .

Переможених не було, адже між учасниками заходу вже багато років – дружні відносини, які вони підтримують також під час змагань між ветеранами з інших видів спорту (плавання, футболу, настільного тенісу, кульової стрільби, шахів, легкої атлетики), що набули популярності в області. Отож завжди раді черговій зустрічі.

Команди-призерки були відзначені кубками і дипломами відділення НОК , а гравці  отримали грамоти і медалі від управління молоді та спорту облдержадміністрації . Нагородження провели члени виконкому відділення Національного олімпійського комітету України у Хмельницькій області Віктор Флентін, Віктор Барбалюк і головний суддя змагань Петро Старцун.

Від admin