Днями у закладах освіти Красилівської об’єднаної територіальної громади, під егідою відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області пройшов щорічний спортивно-масовий захід «Олімпійський день», який відзначають у всьому світі та приурочують до дня створення Міжнародного Олімпійського комітету.

Почесними гостями фінальної частини спортивного свята, яке розпочалося на центральній площі   Красилова за участю міського голови Ніли Островської, були член виконавчого комітету відділення НОК України в Хмельницькій області Валерій Лобов та призер чемпіонатів світу і Європи серед ветеранів, факелоносець  естафети олімпійського вогню XXII Ігор Микола Оніщук.

В рамках Олімпійського дня було проведено масові  забіги  на дистанції від 60 до 500 метрів та змагання з футболу серед  учнівських команд 10 шкіл ОТГ. Захід відбувався у дружній атмосфері і викликав масу позитивних емоцій. Призери змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами, усі учасники дійства (понад 400 осіб) отримали сертифікати, олімпійську нагородну атрибутику та солодощі.

Від admin