6 вересня в Ізяславській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 презентували власний авторський проект «Здоровим бути круто!», реалізацію якого заплановано протягом 2019/2020 навчального року. Ініціатором проекту виступили члени учнівського самоврядування закладу. Захід відбувся у рамках Олімпійського тижня, який зараз триває у закладах освіти України.

Старт проекту відбувся на загальношкільній ранковій зарядці «Бадьорий ранок!», яку підготували та провели лідери учнівського самоврядування закладу спільно із кращими спортсменами школи. На заклик взяти участь у ранковій зарядці зголосилися всі учні школи від 1 по 11 клас. Мета заходу  полягає у максимальній популяризації та поширенні ідей і принципів олімпізму у дворі, де живуть діти, у кожному класному колективі, щоб там росли та виховувалися майбутній призери Олімпійських ігор та різноманітних спортивних змагань. На прикладі кращих спортсменів школи організатори показали дітям, що у кожного з них є рівні можливості, аби стати здоровою людиною чи навіть досягнути вершини призера чи чемпіона Олімпіади.

Президент Шкільної держави Марія Савчук закликала всіх вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися та займатися спортом, бо це запорука здорового майбутнього.

Упродовж усього тижня, який було проголошено ОЛІМПІЙСЬКИМ, буде проведено чимало різноманітних тематичних заходів: спортивні змагання, турніри, вікторини тощо. А завершиться все великою святковою олімпійською дискотекою.

Від admin