28.08.2019 р. відбувся обласний вебінар з методистами предмета  фізичного  виховання відділів(управлінь) освіти міст, районів, об’єднаних територіальних громад та ДЮСШ з питань організації навчально-виховного процесу у 2019-2020 навчальному році.

Ініційована досвідченими фахівцями освітянських та спортивних закладів області пряма трансляція заходу велась з Хмельницького обласного  інституту післядипломної педагогічної освіти,а слухачі(біля 40 осіб) знаходились в місцях постійного перебування.

Заступник начальника обласного управління (філії) з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Тетяна Бойко  ознайомила учасників вебінару з умовами проведення Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» та Перших всеукраїнських пляжних ігор серед школярів.

Цікаву інформацію отримали методисти від Першого заступника голови відділення НОК України в області Флентіна В.В. Він поділився досвідом щодо проведення масових спортивно-пізнавальних заходів, проектів та конкурсів Національного олімпійського комітету(«Олімпійський урок», «Олімпійський тиждень», « Олімпійське лелеченя»,конкурс спортивної фотографії), які традиційно розпочинаються у вересні в навчальних закладах України. Віктор Володимирович також відмітив, що Олімпійська освіта дозволяє зацікавити та залучити максимальну кількість дітей і молодь до ідеалів та цінностей олімпізму, рухової активності.
Методист з фізичного виховання ХОІППО Олег Шнира  ознайомив з інструктивно-методичними рекомендаціями викладання предмету у 2019-2020 навчальному році. Особливу увагу звернув на дотримання правил безпеки на уроках фізичної культури та під час проведення позакласних та позашкільних фізкультурно-спортивних заходів.



Від admin