Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділенням НОК України в Хмельницькій області днями провели спортивно-масовий захід у рамках всеукраїнського проекту «Олімпійське літо» в оздоровчому таборі «Калинівка» Старокостянтинівського району.

У його програму включили змагання «Веселі старти» та з дартсу серед юнаків і дівчат. Участь взяли близько 90 дітей.  До «Веселих стартів» увійшли командні естафети «Баскетболіст», «Хокеїст, «Перенеси м’яч», «Переправа», «Перетягування канату» та спортивна вікторина. . Перемогла команда «Кислинка», друге місце посіла команда «Шипучка», третє – команда «Селяни». У змаганнях з дартсу  серед дівчат перше місце здобула   Мельничук Даша,  другій позиції –Трупчинська Даша, третє місце  посіла Химич Ірина; серед юнаків перший  Дворник Роман,  другий–Агеєв Максим, третій –Шемелюк Владислав.

Кожен учасник і вболівальник отримав заряд бадьорості та позитивних емоцій. Призери змагань «Веселих стартів» та з дартсу були нагороджені медалями, грамотами і сувенірами від ХОЦФЗН «Спорт для всіх» та відділення НОК України.

Від admin