З нагоди відзначення в Україні «Європейського тижня спорту» в спеціальній загальноосвітній школі № 32  міста Хмельницького реалізовано проект Національного олімпійського комітету України «DO like OLYMPIANS».

Захід організовано членами відділенням Національного олімпійського комітету України у Хмельницькій області спільно з вчителями та вихователями навчального закладу. 
Популяризували  спорт та здоровий спосіб життя в школі перший заступник голови відділення Віктор Флентін та дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор Олександр Бортюк.
 Вчитель фізвиховання  закладу Анна Крентовська разом з Віктор Володимировичем  розповіли школярам про олімпійський рух та уславлених спортсменів Хмельниччини минулого і сьогодення. Майстер спорту міжнародного класу Олександр Бортюк акцентував увагу присутніх на зимових видах спорту і, сформувавши з найактивніших з них символічні  бобслейні екіпажі (двійки та четвірки), продемонстрував деякі особливості перебування атлетів в бобслеї під час спусків.  Потім він провів  олімпійську руханку.

Разом з фото на згадку учасники заходу  отримали заряд бадьорості, а також  подарунки, спортивний інвентар та олімпійську літературу   від  обласного осередку НОК України.

Від admin