З нагоди 75-річчя визволення України від нацистських загарбників за підтримки відділення НОК України в Хмельницькій області  проведено обласний турнір з волейболу серед дітей війни.

У спортзалі Хмельницького політехнічного коледжу змагалися чоловічі волейбольні команди, сформовані з гравців 1945 року народження та старших. Під час урочистого відкриття турніру бадьорих сивочолих спортсменів  привітали очільники спортивних організацій  області, господарі навчального закладу. 

А далі на майданчику розігралася безкомпромісна боротьба, де найкращі морально-вольові якості продемонстрували волейболісти з команди Ярмолинецького району, що й дозволило їм здобути першість.

Наступні призові місця  посіли збірні колективи Хмельницький-1 і Хмельницький-2. Їх щиро підтримували глядачі – студенти коледжу.

Переможених не було, адже між учасниками заходу вже багато років панують дружні відношення. 

Команди-призерки були відзначені кубками і дипломами асоціації ветеранів спорту області, а їх гравці – грамотами і медалями від управління молоді та спорту облдержадміністрації. Свої призи від відділення НОК отримали й найкращі гравці турніру: нападаючий Григорій Громяк (Ярмолинці),захисник Микола Ластовський (Хмельницький) та найдосвідченіший 81-річний Володимир Балабанюк (Хмельницький).  Нагородження провели члени виконкому відділення Національного олімпійського комітету України у Хмельницькій області Віктор Флентін, Віктор Барбалюк і головний суддя змагань Петро Старцун.

Від admin