7 листопада на території Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького урочисто відкрили нове футбольне поле.

Будівництво повноцінного футбольного поля розміром 96м×48м зі штучним покриттям, що дає можливість тренуватися та проводити футбольні матчі у будь-яку пору року для курсантів, учнів спортивних шкіл і професійних команд тривало рік. Вартість об’єкту – 6 млн гривень, профінансували з обласного та міського бюджетів.Для військових, як кажуть у Академії, спорт – то не лише досягнення і здоров’я, але й виховання командного духу.

На заході було присутньо чимало поважних гостей: Голова Державної прикордонної служби України  Сергій Дейнеко, заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, виконуючий обов’язки Голови дипломатичної місії Посольства Сполучених Штатів Америки  в Україні Джозеф Пеннінгтон, в.о. Голови представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Ан Нгуєн, очільники міста та області,  депутати різних рівнів.

Голова  Держприкордонслужби України полковник Сергій Дейнеко привітав присутніх з цією подією, побажав спортивних успіхів та  урочисто вручив начальнику кафедри фізичної підготовки та особистої безпеки, члену відділення НОК  України в Хмельницькій області полковнику Андрію Мельникову сертифікат на футбольний майданчик зі штучним покриттям. Від Асоціації футболу України та обласної федерації футболу академіки отримали в подарунок футбольні м’ячі та форму. А далі, на честь відкриття товариський матч зіграли команди навчального закладу «Прикордонник» та Хмельницької міськради, який закінчився з рахунком 5:0 на користь військових. Гравець команди –переможниці курсант Ростислав Собко, який спромігся забити 4 голи, відзначений кубком, а члени кафедри фізичної підготовки та особистої безпеки НАДПСУ-активісти олімпійського руху в регіоні, отримали сувенірну продукцію від відділення НОК. Крім того, усі присутні мали можливість ознайомитись з виставкою експонатів, які наглядно відображають здобутки представників Державної прикордонної служби України  на міжнародних аренах.

Від admin