На Кубку України з фехтування на шаблях в Черкасах серед чоловіків та жінок відзначились спортсмени з міста енергетиків Нетішина. Усі шість представників команди Хмельниччини увійшли до числа призерів цих змагань. В індивідуальному турнірі серед жінок перемогла одеситка Олена Кравацька, кривдниця наших титулованих дівчат.

У чвертьфіналі вона виграла (15:12) у Аліни Комащук,а в бою за першість здолала (15:12)  Ольгу Пундик. У підсумку Ольга стала другою ,в Аліни шоста позиція. У командних змаганнях ці двоє досвідчених заслужених майстрів спорту,в активі яких є і олімпійські медалі,разом з 16-річною кандидатом в майстри спорту Катериною Савчук ,проявивши характер у відповідальні моменти ,гідно представили збірну команду Хмельницької області.Вони послідовно здолали всіх суперниць:Одесу (45:30),Київ-1(45:40),Черкаси (45:41) і отримали кубок.

Команда чоловіків в складі майстра спорту міжнародного класу Дмитра Пундика та кандидатів в майстри спорту Нікіти Кузнецова (18 років) та Дмитра Колобаєва (14 років) показала третій результат:виграш(45:41)  у Черкас, поразка (19:45)  від збірної Київ-1,перемога(45:41) над Миколаєвом. В особистому заліку кращим з них(5 місце)  став Дмитро Пундик,який незабаром виступатиме на етапі Кубка світу в Каїрі(Єгипет). 

Від admin