4 грудня у Хмельницькій загальноосвітній санаторній школі-інтернат відбувся проект Національного олімпійського комітету України #OlympicLab за напрямом «Основи здорового харчування».  

Під час зустрічі у спортивній залі навчального закладу,де зібралось понад 60 школярів, член відділення НОК України в Хмельницькій області Олександр Якушев  познайомив присутніх з цілями та завданнями освітнього проекту #OlympicLab.

Далі слово взяла директор інтернату Леся Підгорна. Вона розповіла про те, що серед вихованців закладу є чимало талановитих дітей з різних куточків області, котрі залюбки займаються спортом,особливо ігровими видами, зокрема відвідують секції дитячо-юнацького футбольного клубу «Поділля», приймають участь в  чемпіонатах міста , області, Всеукраїнському турнірі «Шкіряний м’яч»,в яких не лише здобувають перемоги і отримують позитивні емоції, а ще й покращують свій фізичний стан. Леся Володимирівна акцентувала увагу на ролі правильного та здорового харчування в їх спортивних успіхах. Наразі в інтернаті дієтологи розробили для школярів закладу збалансований повноцінний раціон харчування, що позитивно відображається на навчанні і сприяє їх фізичному розвитку.

Зустріч  з учнями продовжилась змаганнями, в програму яких увійшли: естафети, перетягування канату, дартс та Олімпійська вікторина, в організації яких взяли участь вчителі фізвиховання інтернату та сусідніх шкіл, а також представники Хмельницький обласного центру фізичного здоров`я  населення «Спорт для всіх».

Призери змагань нагороджені грамотами, медалями та олімпійською атрибутикою ВНОК України в Хмельницький області та  ХОЦФЗН «Спорт для всіх».

Від admin