9 січня на Хмельниччині замайоріли Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України з нагоди ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор, що розпочалися в Лозанні (Швейцарська Конфедерація).

Прапори  на щоглах біля Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді підняли члени регіонального відділення НОК: Олександр Бортюк –дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор ( бобслей) та Віктор Флентін-переможець Європейських ігор майстрів,які наразі готуються тут до відповідальних всеукраїнських та міжнародних змагань з легкої атлетики серед ветеранів і є наслідуванням для молоді.

Саме в цьому спортивному закладі своє сходження у великий спорт розпочали 8 Олімпійців, в тому числі триразова учасниця зимових Олімпіад фристайлістка Ольга Полюк.

Підняті стяги демонструють підтримку подолянами 39 українських спортсменів на цьому важливому спортивному форумі, який триватиме до 22 січня.

В цей період відділенням НОК спільно  зі спортивними організаціями та закладами культури області з метою популяризує олімпійського руху на Хмельниччині проводиться низка урочистих спортивних і пізнавальних заходів серед різних верств населення ,в першу чергу серед шкільної молоді.

Від admin