У Кам’янець-Подільському районі на Хмельниччині тривають комплексні змагання “Краще спортивне село Гуменецької сільської об’єднаної територіальної громади 2020 року”

Цей спортивно- оздоровчий захід з 7 видів спорту (баскетбол 3х3,міні-футбол, гирьовий спорт, шахи, настільний теніс, волейбол та перетягування канату) проводиться серед збірних команд сіл, сформованих виключно з жителів громади, протягом лютого – жовтня відділом освіти, культури, спорту і туризму Гуменецької сільської ради під патронатом відділення НОК України в Хмельницькій області . 

А розпочався він 14 лютого у Гуменецькому сільському будинку культури  шаховим турніром , в якому  першість серед жінок посіла  команда з с.Залісся Друге та її лідер Ольга Матковська, У змаганнях серед чоловіків перше місце виборов Віктор Соколовський з с. Вербка , в командному заліку чемпіонами стали шахісти з с.Думанів.

22 лютого там же відбувся особисто-командний чемпіонат громади з настільного тенісу за участю 17 чоловічих та 9 жіночих команд .

В індивідуальних змаганнях серед жінок та чоловіків перші місця завоювали представники с. Вербка  Тетяна Холодюк  і  Максим Ущаповський , У командному заліку перші місця посіли тенісистки села Гуменці  та чоловіки   села Вербка.

Після проведених двох видів, в яких загалом  взяли участь спортсмени  з 18  (всього 21) сіл громади, що на 4 більше ніж у 2019 році, проміжне лідерство захопила збірна  с. Думанів, друге місце посідає команда  с. Залісся Друге, а спортсмени  с.Вербка закріпились на третій позиції. Переможці та призери змагань з шахів і тенісу були нагородженні кубками, медалями та грамотами від голови Гуменецької сільської ради Інни Абдулкадирової та олімпійською атрибутикою відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області. Наступні змагання заплановані на 15 березня у селі Залісся Другому,де відбудеться чемпіонат громади з волейболу серед жінок.

Від admin