Управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконавчого комітету Хмельницької міської ради 24 березня оголосило тендер на будівництво Льодового палацу на вул. Прибузькій, 7/3А очікуваною вартістю 285 млн 443 тис. грн.

Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Будівля Льодового палацу складатиметься з двох поверхів. У центральній частині першого поверху буде розташовано двосвітловий зал з льодовою ареною та трибуна для глядачів на 450 місць.

Також на першому поверсі розмістять: вестибюль для глядачів з входами до залу, каси, гардеробні, камери схову, туалети для відвідувачів, адміністративні приміщення, роздягальні для команд, тренерські, кімнати суддів, медичні кімнати, технічні, допоміжні та підсобні приміщення.

Другий поверх займуть: фойє для глядачів з додатковими входами до трибун залу, буфети, туалети, зал для конференцій, зали спеціальної фізичної підготовки, допоміжні та технічні приміщення.

У вартість будівництва ввійде закупівля обладнання: по два комплекти тренажера Attack triangle (імітація гравця з ключкою для відпрацювання техніки володіння шайбою) і тренажера для відпрацювання вправ з дриблінгу в русі за різними траєкторіями типу «змійка»; по чотири тренажера Plyo Box для відпрацювання техніки катання з 2-ма площадками і PowerSkater для відпрацювання техніки катання з двома площадками; чотири комплекти тренажера для катання; мультистанція на 4 персони; сидіння для стадіону та інші.

Завершити будівництво Льодового палацу в Хмельницькому планують до 31 грудня 2024 року.

Початок аукціону відбудеться 1 червня цього року.     

Для будівництва об’єкту відведена земельна ділянка площею 2,5 га. Споруду Палацу можна буде використовувати для проведення повноцінних тренувань та виступів хмельницьких спортсменів щорічно і незалежно від погодних умов; місто зможе приймати змагання з хокею, фігурного катання та інших зимових видів спорту.

За даними системи “Прозорро”, у 2018 році управління капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів виконкому Хмельницької міської ради за результатами тендерів уклало три договори з виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва Льодового палацу вартістю 1,45 млн грн; проведення експертизи проекту будівництва – 117,4 тис. грн і інженерно-геологічні вишукування для будівництва Льодового палацу – 52,8 тис. грн.

Від admin