В обласному центрі продовжують  створювати комфортні місця відпочинку та занять спортом для дітей і дорослих .Зокрема, напередодні Міжнародного дня спорту та Всесвітнього дня здоров’я, новий дитячий майданчик з’явився у мікрорайоні Гречани на вул. Вишневій, 137.

Загалом від початку року облаштовано 7 нових дитячих ігрових і спортивих майданчиків у різних мікрорайонах міста за адресами: вул.Козацькій,60;   вул. Довженка, 7; вул. Свободи, 55; пров. Незалежності, 7; вул. Грушевського 85; вул. Героїв АТО, 9, 9/1; вул. Вишнева, 137. Кошти виділено з міського бюджету. На радість малечі на всіх майданчиках встановили  гойдалки , каруселі,  сучасні гірки з бізі-бордами та елементами спортивного обладнання,тенісні столи. На більшості територій викладено тротуарною плиткою пішохідні доріжки,встановлено лавочки та урни для сміття. 

То ж після завершення нині діючого карантину діти та члени їх родин зможуть весело та активно проводити дозвілля на вказаних майданчиках за місцями їх постійного проживання.

Від admin