Напередодні Дня Державного Прапора  України відділенням Національного олімпійського комітету в області урочисто нагороджено переможців огляду-конкурсу книжкових виставок спортивної літератури серед 15 філій Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи,проведеного в червні до 126 –річчя заснування МОК

Дійство відбулося  на майданчику перед входом до бібліотеки-філії  №10 ім. Д. М. Брилінського, в якій нещодавно завдяки реалізації міського громадського проекту «Бюджету участі» і підтримці працівників та читачів цього культурного закладу закуплено технічне обладнання, оновлено інтер’єр .

Перший заступник відділення НОК України Віктор Флентін в присутності дітей та батьків південно-західного району міста ,що регулярно відвідують вказану бібліотеку, нагородив дипломами відділення та подарунками завідувачку Інну Герман та інших працівників закладу за перемогу в міському конкурсі-огляді книжкових виставок під час проведення “Олімпійського дня-2020”,а також передав бібліотеці нові видання олімпійської літератури .

Він повідомив про спортивні здобутки  уславлених атлетів краю на шляху до олімпійського Токіо і вручив дітям нові щоденники від НОК з інформацією про Олімпійські ігри, мотивуючи їх  до пізнання етапів Олімпійського руху, занять спортом та дотриманням здорового способу життя. На згадку про зустріч  працівники Хмельницької міської централізованої бібліотечної системи зробили фото з Державним Прапором України і прапором НОК України.

Від admin