Віце-чемпіонка світу зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук стала  призеркою міжнародного турніру стрибунів з жердиною і в довжину “16th Golden Roof Challenge”, який відбувся 5 вересня на спеціально обладнаному майданчику в самому серці історичного центру австрійського Інсбруку на одній з головних вулиць Maria-Theresien-Straße .

Хмельничанка з результатом 6,82 м,який досягла у другій спробі, посіла друге місце, поступившись лише білорусці Настасьї Мирончик-Івановій. Білоруська легкоатлетка у кожній з трьох перших спроб покращувала власні показники і врешті зафіксувала найкращий результат сезону в світі – 6,94 м(вітер +1.0м/с).

Третьою 6,52 м стала словенка Нея Філіпіч-6,52 м.

 Варто відзначити,  що спортсменкам суттєво ускладнила виконання другої половини спроб (усього шість) злива, яка здійнялася над Інсбруком у надвечір’я і розлякала більшість глядачів.

Нагадаю,що Марина виграла два попередні турніри в Інсбруці (2018р-6,56м і 2019р-6,74м), а 19 серпня поточного року посіла друге місце (6,76м) після Настасьї Мирончик-Іванової(6,77м) на турнірі в Угорщині. Незабаром обоє вкотре сперечатимуться в секторі між собою та з найкращими в світі стрибунками у довжину.

Від admin