Європейський тиждень спорту-  символ європейської ідеї, об’єднаної Європи, європейської інтеграції у сфері спорту, який призначений для всіх, незалежно від віку і рівня фізичної підготовки стартував у Хмельницькому. З метою  популяризації оздоровчого  бігу та еко-безпечного транспорту відділення Національного олімпійського комітету  України в Хмельницькій області спільно зі Спортивно-культурним центром «Плоскирів» та  Управлінням патрульної поліції в області на стадіоні «Локомотив» в мікрорайоні Гречани влаштували велозаїзди та легкоатлетичні забіги для всіх бажаючих.

Партнером заходу також виступила компанія «Велопрокат », яка у разі потреби надавала учасникам велозаїздів безкоштовний транспорт.  Дистанції  довжиною від 400 до 800 метрів  бігом або на велосипедах  успішно подолали хмельничани та гості міста віком від 6 до 82 років (початківці, професіонали, ветерани) ,в тому числі представники відділення НОК.

Переможців не визначали: кожен  в комфортному для себе темпі переміщався  по доріжках навколо футбольного поля. Та все ж  усі  учасники дійства отримали не лише гарний настрій і позитивні емоції, але й призи, брендову  сувенірну атрибутику від організаторів, а також мали змогу перевірити свою ерудицію  у цікавих  вело- та олімпійській вікторинах.

Від admin